Met de GROHE Red Duo en zijn combi boiler van 8 liter boiler bespaar je werkruimte op het aanrechtblad. Waterkoker en fluitketel zijn definitief uit de keuken verdreven. De boiler past in het keukenkastje en levert 6 liter kokend heet water en 11 liter warm water rechtstreeks uit je kraan.

De GROHE Red Duo heeft een dubbele kraanfunctie met links een gecertificeerde kindveilige greep voor kokend heet water en rechts een tweede greep voor koud-, warm- en gemengd water. Door de GROHE CoolTouch® technologie wordt de kraan nooit te warm om beet te pakken ondanks dat het water kokend heet is. Bijvoorbeeld als je de draaibare uitloop gebruikt voor het vullen van grote pannen of emmers. Dankzij GROHE Silkmove® is de kraan, ook na jaren intensief gebruik, licht te bedienen.Verkrijgbaar in Chroom en SuperSteel (RVS):
- Chroom: door GROHE StarLight® heb je altijd een glanzende kraan. Even de krasvrije chromen beschermlaag afvegen met een droog doekje is al voldoende.
- De zeer krasvaste SuperSteel kraan met RVS-uitstraling past bij elke roestvrijstalen gootsteen.

In het kort:
• Altijd kokend heet water met de GROHE Red 8-liter boiler
• Kokend heet-, koud-, warm- en gemengd water met de GROHE Red Duo mengkraan
• GROHE ChildLock: gecertificeerde kindveilige greep voor kokend heet water met trek-draai constructie
• GROHE CoolTouch® technologie isoleert de kraan zo goed dat je geen gevaar loopt om je vingers aan de kraan te branden
• Levenslang topprestaties van de titanium boiler van de GROHE Red
• Hoge uitloop voor gemakkelijk vullen van grote pannen
• Eenvoudig te bedienen dankzij de draaibare uitloop
• Draaibereik van 180°: bedieningsgemak zonder stoten
• Lichte bediening van de kraan dankzij de GROHE SilkMove® technologie

Wat zit er in de verpakking:
• GROHE Red Duo Keukenkraan
• Combi boiler
• Nederlandse montagehandleiding

Voordelen:
Combi boiler voor zowel kokend heet water als warm water
Moet jij altijd lang wachten voordat het water warm is? Waarschijnlijk staat je ketel ver van je keuken af en duurt het dus even tot het warme water je kraan heeft bereikt. Met de combi boiler van GROHE is het wachten verleden tijd! Hij levert direct warm water en kokend heet water uit de kraan. Dat scheelt je veel tijd bij het zetten van thee, het blancheren van groente of het aan de kook brengen van water om je pasta te koken. De boiler past onder elke gootsteen en je waterkoker kan weg wat je direct meer ruimte op je aanrechtblad geeft.

GROHE Red Duo: kokend heet én warm-, koud- en gemengd water uit één kraan
Met de GROHE RED Duo kan het allemaal: kokend heet water pakken of gewoon koud-, warm, of gemengd water tappen. Allemaal uit dezelfde kraan. En de innovatieve tijdbesparende kraan kun je eenvoudig plaatsen in het al bestaande gat van je oude kraan. De Duo kraan is te combineren met een Single boiler (4 liter) voor kokend heet water, of met een Combi Boiler (8 liter) voor zowel direct kokend heet water als warm water.

ChildLock voor veiligheid, zeker bij kokend heet water
Veiligheid in gebruik staat voorop bij GROHE. Daarom ontwikkelden we ChildLock. Een techniek waarbij de kraan nooit zomaar open gezet kan worden. De knop moet worden uitgetrokken, vastgehouden én worden gedraaid om het kokend hete water te laten stromen. Dat lukt kleine kinderhandjes niet. En dat is precies de bedoeling. Per ongeluk kokend heet water pakken en je hand branden kan dus niet met ChildLock. Onafhankelijke tests hebben de kindveiligheid aangetoond en ChildLock is gecertificeerd.

GROHE CoolTouch®: nooit meer angst voor een te hete kraan, zelfs bij een hoge temperatuur
GROHE CoolTouch® technologie voorkomt het branden van je hand aan de kraan. Zelfs als het water kokend heet is. De buis-in-buis constructie laat het koude water door de buitenste buis stromen en het hete water door de binnenste buis. Een veilig gevoel, zeker voor kleine kinderen.

Titanium boiler: kwaliteit gewaarborgd
GROHE Red boilers zijn van hoge kwaliteit. Ze zijn vervaardigd van hittebestendig titanium, kunnen tegen extreme temperatuurwisselingen, zijn bestand tegen corrosie en hebben een lange levensduur. En titanium geeft geen metaalsmaak af zodat water -zoals het hoort- altijd gewoon naar water smaakt.

Hoge uitloop: handig tijdens het koken
Gemakkelijk grote pannen vullen en afspoelen: dankzij de hoge uitloop kun je met deze GROHE kraan ook de moeilijkste klussen in de keuken simpel uitvoeren. GROHE biedt je altijd een product dat voldoet aan jouw wensen. Voor elke klus hebben we de beste en meest comfortabele oplossing.

Draaibare uitloop: handig in het gebruik
De uitloop van deze kraan kan eenvoudig en moeiteloos worden gedraaid: je kunt er alle kanten mee op! Vooral handig om tussen twee spoelbakken te wisselen.

Moeiteloos werken door de draaihoek van 180°
Een handige functie voor dagelijks gebruik: de uitloop kan moeiteloos en in één beweging worden gedraaid in een hoek van 180°. Dankzij de draaibegrenzing heb je de kraan volledig onder controle: de uitloop kan nooit tegen een kast of muur stoten.

GROHE SilkMove®: een kraan met stuurbekrachtiging
Je kunt de temperatuur en het volume van deze kraan in één beweging instellen: dankzij het hoogwaardige binnenwerk is de hendel licht te bedienen – ook na jaren intensief gebruik.